MákosGubás és a CzutorBorsók

Gyermekeknek szóló kedves dalgyűjtemény Gubás Gabi (színművésznő) és Czutor Zoltán (zeneszerző, szövegíró, előadó) tolmácsolásában.

A MákosGubás és a Czutorborsók lemez igazán kedves karácsonyi ajándék lehet gyerekeknek vagy apukák, anyukák, nagymamák, nagypapák részére is. Ráadásul a vásárló a teljes összeggel hozzájárul ahhoz, hogy a MikulásGyár még több mélyszegénységben élő gyermeknek segítsen.

A cél a hagyományos akusztikus hangzás és emberközeli, organikus megszólalás mellett az igényesség volt. Úgy érezték, a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene és produkció jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát, és valódi dolgok iránti igényét a zenét és a dalszövegeket illetően. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első számaik eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot.

Gubás Gabi és Czutor Zoltán régi ismerősök, nagy tisztelői egymásnak, de korábban még sosem dolgoztak együtt. Gabi 2013 nyarán kereste fel Czutor Zoltánt az ötlettel, hogy együtt adjanak ki egy új, gyermekeknek szóló dalgyűjteményt. 

A dalgyűjteményből összeállt egy mesekoncert műsora is. Gubás Gabi kedvessége és színpadi rutinja, Czutor Zoltán zenész-szakmai tapasztalata és Pálfy Zsolt gyermekszínházi gyakorlata a biztosítéka annak, hogy a műsor megtekintőjeként sem kell csalódástól tartania a publikumnak.

A műsor megrendelető az info [at] gubasgabi.hu email címen.